Menu Sluiten

Open NK Par 3

Daar ben jij toch ook bij !!!

Golfclub de Vijf Margen organiseert op

ZATERDAG 5 OKTOBER 2019

de 4e editie van het succesvolle

Open NK (Noordwijks Kampioenschap) Par 3.

Op de gezellige en uitdagende par 3 baan van het Golfcentrum Noordwijk. Dit jaar is het thema

FLYING HIGH

De wedstrijdvorm is stableford. De dames en de heren spelen met én zonder handicapverrekening. Voor de beste drie spelers in deze vier categorieen liggen prachtige prijzen klaar. De jeugd kan zich dit jaar ook weer inschrijven voor deze wedstrijd. Ook voor de beste drie jeugdspelers zijn er geweldige prijzen.

Catering, aankleding en spellen zullen geheel in stijl verzorgd worden. Géén vliegtuigvoer en lauwe drankjes, maar “First Class” Service door het Team van Pitch. Zoals gebruikelijk leuke additionele spellen; Koffers gooien, chippen in catering trolleys en een wedstrijd wie de hoogste bal slaat. Ook dit jaar hebben we rondom de prijs uitreiking weer live muziek.

Een gedeelte van het inschrijfgeld en de opbrengst van deze spellen gaat naar een goed doel. Dit jaar is ons goede doel Stichting Hoogvliegers.

De opbrengst zal gebruikt worden voor helicoptervluchten met zieke kinderen vanaf het parkeerterrein van Beuk Touringcars in november van dit jaar.

Kosten?

€ 20,00 per persoon

Wat krijg je daar allemaal voor?

Deelname aan het toernooi inclusief 3 unieke “FLYING HIGH” ballen, een inflight snack en drankje en de hele dag gezelligheid.

Voor de jeugd bedragen de kosten € 10,00. Zij krijgen hiervoor 3 “FLYING HIGH” ballen, een soda en een candybar.

Waar kan ik een ticket boeken?